Ohjelmisto

Imatran pääkirjasto

Parikkalalainen harrastetaitoluistelija, hankeneuvoja ja transaktivisti Minna-Maaria Lax luennoi positiivisuusviikolla aiheesta itsenä elämisen vapaus. Hän aloitti aikuistaitoluistelun viisi vuotta sitten ja rikkoo sukupuolirooleja kilpailemalla miesten sarjassa käyttäen hametta.

Imatran pääkirjasto

Tervetuloa tutustumaan Soturikissojen maailmaan!

Soturikissat on moniosainen kirjasarja, jonka ensimmäinen osa julkaistiin vuonna 2003 ja suomennettiin 2009. Suomessa sarjaa kustantaa Art House. Sarjan on kirjoittanut salanimi Erin Hunter, jonka taustalla on kuusi eri kirjailijaa.

Imatran pääkirjasto

Televisiotoimittaja, kolumnisti ja vapaa kirjoittaja Maria Veitola vierailee Imatran pääkirjastossa syyskuussa. Hänen omaelämäkerrallinen kirjansa Veitola ilmestyi Johnny Knigan kustantamana huhtikuussa 2018.

13.10.2018
Imatran pääkirjasto

Lokakuun lasten lauantaina Teatteri Karolus esittää nukketeatterinäytelmän Prinsessa ja herne. Tarina pohjautuu H.C. Andersenin klassikkosatuun.

Näytöksiä on kaksi, ensimmäinen klo 10:00 ja toinen klo 10:45.

Imatran pääkirjasto

Jasse Varpaman juonnettu viihdekonsertti pianon äärellä. Teemana ovat viihde- ja elokuvasävelmät. Varpama on paitsi esiintyvä muusikko myös kapellimestari ja soitonopettaja.

Konserttiin on vapaa pääsy. Tervetuloa!