Teppo Nygren, Sanna Pajari ja Marjaana Tykkyläinen Käytävägalleriassa

Naapurista päivää

Näyttelyssä on esillä veistoksia, akryylimaalauksia ja hopeakoruja kolmelta tekijältä.

Naapureiden eli rautjärveläisten Marjaan Tykkyläisen, Sanna Pajarin ja Teppo Nygrenin yhteistyö juontaa Rautjärven kansanopiston kokeilevankuvanveiston kurssille, jossa Tykkyläinen oli opettaja ja Pajari ja Nygren oppilaita.

Kolmikko piti ensimmäisen yhteisen näyttelyn Käyvägalleriassa marraskuussa 2018. Toisen yhteisnäyttelyn Parikkalan kirjastossa keväällä 2019 ja nyt kolmas yhteisnäyttely on esillä Käyvägalleriassa.

Rautjärven asemalla asuva kuvanveistäjä Marjaan Tykkyläinen tunnetaan ilmeikkäistä ja sympaattisista ihmis- ja eläinveistoksista. Hän on myös tehnyt Parikkalan torilla seisovan piikapatsaan Materiaaleinaan Tykkyläinen käyttää paperimassaa, keramiikkaa ja mosaiikkia.

Niin ikään Rautjärvellä asuva Sanna Pajari maalaa akryyliväreillä persoonallisia ja värikkäitä töitä  aiheinaan eläimet ja luonto. Omien sanojensa mukaan hän on maalannut niin pitkään, että on ehtinyt jo lopettaa pariinkin otteeseen. 

Kellosepäksi kouluttautunut Teppo Nygren alkoi eläkepäivillään tehdä hopeakoruja. Hänet tunnetaan taitavana hyönteisten ja muiden luontoaiheiden kuvaajana. Nygrenin repertuaariin kuulu myös pienenpienet ja pikkutarkat käyttöesineistä mallinsa ottaneet korut, kuten parturin ohenussakset, viulu, partaveitsi, mikrofoni, pieni kirja…

 

T

Lisätiedot

Ti 4.6.2019 09.00-Pe 28.6.2019 19.00
Käytävägalleria

Hinta

Vapaa pääsy!