Autiotalossa - Rockmusikaali

Musikaali kertoo 80-luvun rock-ilmiöstä Suomessa, jolloin Dingo aiheutti maanlaajuisen hysterian, ja samaan aikaan esiin ponnahtivat Yö, Mamba ja Eve ’Suomen Liverpoolista’. Dingon synnyttämä hysteria vaikutti laajasti myös muiden bändien ihannointiin kuten Popedaan, joka sai ensikertaa kokea hysteerisesti kirkuvan ja hiuksia repivän yleisön.

Esityksessä käydään läpi Dingon ja Yön valtava nousu suosioon, Mambaa ja Eveä unohtamatta. Musikaalissa kuullaan myös Popedan upeimpia hittejä.

Tarinan keskiössä on tamperelainen perhe, joka on musiikillisesti jakautunut kahteen leiriin: perheen naisiin, jotka fanittavat Dingoa ja muita porilaisia yhtyeitä sekä perheen miehiin , jotka uskovat Popedaan ja manserockin voimaan. Siitä lähtee tarina, josta ei vauhtia ja huumoria puutu!

Pääosissa nähdään Idols - voittaja ja Amoralin laulaja Ari Koivunen, Charon - yhtyeestä tuttu J.P. Leppäluoto ja tietenkin teatterin omat huikeat tähdet Miro Honkanen ja Ari Myllyselkä. Naispääosissa ovat useista musikaaleista tutut Elisa ja Isabella Lairikko, mukana myös huippubändi!

Neumann: Ari Koivunen/Matthau Mikojan
Olli Lindholm: Jussi Ojanen
Pate Mustajärvi: J.P. Leppäluoto/Valtteri Aaltonen
Eve: Jussi Ojanen
Tero Vaara: Ari Myllyselkä
Leila: Elisa Lairikko/Riikka Puntalo
Laila: Isabella Lairikko
Pasi: J.P. Leppäluoto/Valtteri Aaltonen
Ulpu:  Petri Lairikko
Veikko: Ari Myllyselkä

Ohjaus: Petri Lairikko
Käsikirjoitus: Katariina Leino
Koreografi: Irina Kabanov
Kapellimestari: Jussi Ojanen

www.musiikkiteatteri.fi
kesto 2 h + väliaika

Lisätiedot

6.4.2018 19.00
Karelia-sali
Kesto:
2 h 30 min
Hinta:
  • normaali 39 EUR
  • Eläkeläinen ja Ryhmä yli 20 hlöä 35 EUR
  • Opiskelija, Työtön ym. 25 EUR
  • Ryhmä yli 20 hlöä 35 EUR